Een paar woorden

Over Patalas

Wij geloven in een totaalaanpak met één vertrouwd gezicht!

Patalas
Projectleider en oprichter

Tomasz Patalas

Toen we net begonnen, hadden we niet verwacht dat we direct zo’n groot succes zouden behalen. We hadden geen brochures of advertenties. Onze klanten kwamen omdat iemand anders ons had aanbevolen – de beste complimenten voor ons tot op de dag van vandaag.

Nu, na bijna 15 jaar in de sector, zijn we sterk, zelfverzekerd en hebben we veel geleerd. Wij hebben ervaring in zowel binnen- als buitenwerk, voor particulieren en bedrijven. Dankzij voortdurende ontwikkeling en het verkennen van de geheimen van de bouwkunst, worden we steeds beter in wat we doen en introduceren we zoveel mogelijk innovatieve methodes en oplossingen in het ontwerp.

Bekijk onze instagram

tomasz-patalas

350

Prachtige projecten

120+

Tevreden klanten

10+

Aan de slag

Van A tot Z ontzorgd

Patalas Bouwbedrijf

Patalas Bouwbedrijf is hét bedrijf voor wie een bouwbedrijf zoekt voor een complete verbouwing, van A tot Z. De Randstad behoort natuurlijk al jaren tot ons werkgebied. Hierdoor zijn wij perfect op de hoogte van de lokale regelgeving en gemeentelijke bouwregelgeving.

Wij zijn de betrouwbare partner die u helpt bij het veilig doorlopen van alle bouwkundige regels tijdens een totaalrenovatie. De randstad is voor ons immers geen onbekend terrein.
Neem gerust contact met ons op via het e-mailadres, whatsapp of via het formulier op de website.

Afhankelijk van de eisen en wensen van de opdrachtgever bieden wij volledige ontzorging over het gehele project.
Wij werken samen met architecten en een projectleider zodat u met onze dienstverlening het renovatieproces zo efficiënt en prettig mogelijk kunt doorlopen.