Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

Stap voor stap de realisatie van je droom!

Liever een bericht achter laten?

Volledige ontzorging van begin tot eind van het project

Wij helpen u bij het plannen van uw verbouwing van begin tot eind. Dankzij onze jarenlange ervaring door vele succesvolle projecten, zullen we het hele proces efficiënt laten verlopen. Wij hebben een netwerk van contacten met diverse onderaannemers, waardoor het vinden van het juiste bedrijf voor uw op maat gemaakte meubels, ramen, hout, staal en vele andere producten geen probleem zal zijn. Daarnaast wordt renoveren in samenwerking met onze gediplomeerde architecten en projectleider een waar genoegen en worden dromen werkelijkheid.

“Ons doel is om het project van begin tot eind efficiënt te laten verlopen. Onze trots is het uiteindelijke effect en klanttevredenheid."

Tomasz Patalas

Wat kan je van ons verwachten?

01.

Volledige ontzorging

Op basis van de eisen en wensen van de opdrachtgever bieden wij volledige ontzorging over het gehele project.

02.

Totaal verbouwing

Wij zijn specialist in de restauratie en renovatie van zowel particulier als zakelijk. Geen klus is ons te klein of te groot.

03.

Groot netwerk

Wij zijn actief in Amsterdam, Den Haag en omgeving. Daarbij werken wij samen met lokale bedrijven. Vraag gerust om aanbevelingen.

04.

Uitgebreid portfolio

Bekijk ons ​​portfolio! Het beste bewijs van onze kwaliteit zijn de werken die we hebben uitgevoerd.

1.
Een eerste gesprek
Bij de eerste ontmoeting leren we elkaar persoonlijk kennen op de locatie van het project. Samen bekijken we de ruimte en bespreken de details van de uit te voeren werkzaamheden. We maken ons vertrouwd met de technische tekeningen en bespreken de mogelijkheden.
1.
2.
Ons aanbod
Je ontvangt van ons een vrijblijvende offerte met een plus-minusprijs. Wij rekenen voor het opmaken van de offerte gaan kosten. Als je akkoord gaat, maken we in samenwerking met onze projectmanager een gedetailleerde offerte. Een gedetailleerde offerte is kosteloos in geval van totstandkoming van samenwerking. Indien je geen gebruik wilt maken van ons aanbod brengen wij kosten in rekening voor het opstellen van de gedetailleerde offerte.
2.
3.
Tijd om aan de slag te gaan!
We starten de bouw met afbraakwerkzaamheden (indien inbegrepen in de offerte). Als er niets weg hoeft, maken we een werkplek klaar voor de bouw. Daarna gaan we over tot de realisatie van je wensen. Alle fasen worden gemonitord wij informeren je over de voortgang. We komen regelmatig bij elkaar op de bouwplaats om alles te bespreken. Op de manier houden we gezamenlijk sturing.
3.
4.
Het resultaat
Oftewel de oplevering van het afgeronde project en de eventuele nazorg. Alles wat van begin tot eind door ons is gemaakt, wordt gedekt door garanties volgens de Europese normen. Als een ander bedrijf een werkfase uitvoert, bieden wij dergelijke garanties niet.
4.