Contact met Patalas

Vragen of meer informatie?

We helpen je graag verder!

Telefoon

Bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 17.00

E-mail

Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Socials

Bekijk onze socials voor meer inspiratie en projecten.

Eliana Cabras
Eliana Cabras
2024-01-31
As per my experience Patalas Bouwbedrijf is the best I ever dealt with! I was recommended Tomasz's company by a close friend and I was super satisfied in my previous apartment, also for VVE issues. In my new apartment Tomasz' team did a very great job, renovating it in full as we wanted! And all is guaranteed in case something was not perfect as agreed, of course depending on the reason. Last but not least, we also had Patalas Bouwbedrijf doing the VVE works we needed for the building of my new apartment, and the VVE neighbors can only confirm that, because I know they also asked Tomasz' team to fix their private issues/renovations needed. Highly recommended! I will always call Tomasz team if I need in the Netherlands (Amsterdam for me, but I know he works a bit everywhere in the Netherlands!) Thank you Tomasz and team, I hope I won't need you again soon :) but just in case....
sandra kamer
sandra kamer
2024-01-30
Ontzettend blij met de verbouwing van onze kapsalon. De mannen hebben fantastisch werk geleverd. Het stucwerk is heel netjes! Kortom dit bouwbedrijf kan ik iedereen aanraden 👍🏼
David Sipkens
David Sipkens
2024-01-30
Veel projecten gedaan met Tomasz en zijn mannen en ze leveren fantastische kwaliteit. Een partij met oog voor detail. Elk project wordt daardoor afgeleverd met een zeer hoog niveau van afwerking. Daarnaast is het team pro-actief in het bedenken van oplossingen voor problemen die ze tegenkomen tijdens de bouw. Zeker een aanrader!
Steven Vrendenbarg
Steven Vrendenbarg
2024-01-30
Very happy with Tomasz and his team. He has an eye for detail and truly wants to make his clients happy.
Sophie Oude Sanderink
Sophie Oude Sanderink
2024-01-28
Tomasz en zijn team van Patalas Bouwbedrijf hebben ons meer dan uitstekend geholpen met de renovatie van onze gehele woning. Alle werkzaamheden worden zeer nauwkeurig en heel netjes verricht. Iedere werkdag laat het team het huis opgeruimd achter, klaar voor de nieuwe werkdag. Het team van Tomasz is van alle markten thuis. Wij raden Patalas Bouwbedrijf dan ook van harte aan!
Debbie new
Debbie new
2024-01-28
Tomasz en zijn mannen hebben ons appartement in Amsterdam verbouwd. De samenwerking was heel fijn, hij kwam zijn afspraken na en alles was binnen de afgesproken tijd klaar. En het allerbelangrijkste; ons appartement is prachtig geworden!
Paul van der Wielen
Paul van der Wielen
2024-01-27
Het gehele huis door Tomasz laten renoveren. Vloeren, wanden, plafonds, elektra, badkamers, etc. Het is allemaal even perfect, moeilijk om vandaag de dag nog zulke vakmensen te vinden. Daarnaast is het erg fijn samen te werken met Tomasz, goede duidelijke afspraken en ze houden zich goed aan de planning. Wie voor kwaliteit gaat raad ik aan om Patalas te kiezen, vakwerk gegarandeerd!
Iris van Gelder
Iris van Gelder
2024-01-27
Patalas bouwbedrijf is bij mij al een hele tijd bekend. We hebben samen aan verschillende prachtige projecten gewerkt, en ik waardeer de betrouwbaarheid en het proactieve meedenken enorm. De communicatie verloopt fijn, de samenwerking is betrouwbaar en de geleverde kwaliteit is hoog! Groetjes, Iris (interieurarchitect).
Rob Mutsaerts
Rob Mutsaerts
2024-01-27
The best in the business. Ik heb de laatste 25 jaar 4 woningen verbouwd en de laatste 2 daarvan met de ploeg van Tomasz. Een geweldige ervaring, geen vraag was teveel en hij levert topkwaliteit tegen een redelijke prijs. Hij denkt mee, komt met goede ideeën en heeft hij alle disciplines in huis waardoor je door hun de totale klus kan laten uitvoeren in plaats van voor ieder onderdeel een andere partij die naar elkaar gaan wijzen als er iets niet goed gegaan is. Ik kan iedereen Patalas van harte aanbevelen. Rob Mutsaerts
Kaj de Jager
Kaj de Jager
2024-01-27
Tomasz is een al al betrouwbaarheid, kwaliteit en vriendelijkheid. Nog nooit zulke harde werkers gezien als hem en zijn personeel. Erg toegankelijk en makkelijk in de omgang. Onze winkel ziet er echt super uit!
Liever een bericht achter laten?

Maak gebruik van ons contactformulier!

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Benieuwd naar onze projecten? Neem een kijkje in ons portfolio of bezoek ons Instagram profiel.