Amsterdam Oost

Een uniek project voor een unieke opdrachtgever. Samen met Standard Studio en onze opdrachtgever, een kunstenaar, hebben we een prachtig appartement gecreëerd dat perfect bij hem past. Het kleurenpalet dat is toegepast voor dit project lijkt eindeloos, maar het uiteindelijke effect is perfect op elkaar afgestemd en zeer aangenaam voor het oog.

In dit appartement in Amsterdam hebben we een algemene renovatie uitgevoerd die alle kamers omvatte: de hal, werkruimte, slaapkamers, badkamer, toilet en woonkamer.

Vooral de kleur van de kozijnen en kranen in de hoofdbadkamer springen eruit, al lijkt die in elk van deze kamers een andere rol te spelen. In de badkamer vormen witte tegels de achtergrond voor deze gele wonderen en in andere kamers vormen ze een contrast met de andere kleuren. Op speciaal verzoek hebben we zowel de kranen als de ramen zelf geverfd.

Verder hebben wij al het stukadoors- en schilderwerk gedaan. Ook hebben we gezorgd voor de houten balken die nu een decoratie zijn voor deze ruimte. We creëerden een open ruimte met badkamer, garderobe en de hoofdslaapkamer. Alle tegels zijn met grote zorg voor detail geplaatst – kijk naar de hoeken van de wastafel in de badkamer!

Dit was een erg leuk en spannend project en we konden niet wachten om het met jullie te delen!